090531 - Mors dag (y)

Tjohoosan=)

Igår var jag o Astrid då o köpte godis vid Margits med tyvärr var minigolfen stängd så vi tog en tur ner till stranden istället och satt där en stund. Trevligttrevligt. Jag såg iaf när solen gick ner och det var fint. Därefter åkte vi hem till Astrid och pratade en liten stund innan det var dags för mig att dra mig hemåt.


Precis när solen gått ner

Astrid on the beach

Jag på stranden

Jag och Astrid

Astrid leker på stenarna =)

Idag är det så Morsdag, så grattis mamma. Som vanligt blir det att vi äter hos mormor=) Därefter ska vi kolla på Emma, som ska på studentbal i eftermiddag. Det ska bli roligt.

Och förvånadsvärt nog ska jag plugga nu ;P

090530 - Minigolf och Margits (y)

Nu ska jag och Astrid gå till Margits och köpa lite godis, det är lite av sommarens höjdpunkt här;P haha Premiär för mig då(y) Vi ska troligtvis till campingen och spela minigolf sen oxå på deras nya fina bana ;P haha.
Sen drar vi nog hem till någon av oss och socialiserar oss ;P haha

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll =)

Pusss

Soool =)<3

Haha jag tar tillbaka det där jag sa innan om att Svergie inte är soligt. För det var visst det idag haha.
Låg ute och solade nyss, men höll på dö av värme så tog en liten paus för att sätta mig här (y)
Ska ut snart igen, vill ju behålla brännan från Italien. I sommar ska jag bli riiiktigt brun, I promise(a)


Ute i den skinanden solen (a) (Ursäkta mitt otroligt fina hår;P)

090530 - Hon flyger med egna vingar

Tjohoosan

Blev inget inlägg igår, hann inte med det satt och pluggade hela dagen. Blev faktiskt klar med svenska novellen.
Förutom att plugga var jag på Madison med bästaste Anni=) Lite småtråkigt i början då vi kunde räkna hur många personer som stod på dansgolvet, som tur var kom det fler lite senare =) Tack Anni för en rolig kväll och tack mamma för att du offrade dig och hämtade oss <3


Tyckte att stämplen vi fick igår var lite små rolig ;P

Och nu ska jag faktsikt hålla vad jag har lovat, jag ska berätta om Italien.

Rom, gud vad jag älskar rom<3 Jag säger bara det åk till Rom om ni får chansen. Fast åk inte på sommaren, det var 33 grader i skuggan och jag trodde seriöst att jag skulle dö. Inte hjälpte det när man var tvungen att gå med kofta på sig en halv dag för att man inte fick lov att visa axlarna när man befann sig i Vatikanstaten. Det var hemskt. Och smarta jag råkade svära där alla påvar ligger begravna, det är väl typ straffbart eller något? haha, kanske tog i där men hur ska jag kunna veta;P haha
Vi besökt även Spanska trappan som var lite halv tråkig för tillfället. Fontänen nedanför var inte igång och inga blommor var planterade. Men jag ville ju dit bara för att det brukar vara modeshower och sånt där. haha tänkte hela tiden, här har kanske Tyra Banks stått, Hahaha;)
Sen gick vi vidare till Fontana di Trevi, det är verkligen något med mig och den fontänen. Jag hade kunnat sitta där hela dagen och bara glott på den(y). Självklart önskade jag mig något när vi var där, men vad säger jag inte;)
Vi besökte även Kolusseum som är så mycket större än vad man tror. Pampig byggnad. Verkligen!
Var även och såg på en gammal romersk stad;P Maten i Rom var superduper god. Blev pizza till frukost;P haha Knas. Det var vår vistelse i rom det ;P

Sen åkte vi vidare till Toscana för att ha solsemester i några dagar. Superskönt och även där god mat=)
Sista dagen åkte vi till Pisa och kollade på det lutande tornet. Vadå svindel liksom?
Irriterande nog stängde alla affärer på shoppinggatan rakt framför ögonen på oss =( Thats life.
Och nu är jag hemma i inte lika soliga Sverige;P haha Jag lägger in lite bilder senare från semestern(A)

Ny design

Har gjort ny design nu, är inte riktigt nöjd än, ska fixa lite mer på den sen (=(y)

090528 - Sjuk

Hejjsanhoppsan!

Lovar att skriva lite om Italien i nästa inlägg, har inte tid nu bara ;P Måste plugga, surprise!

Idag är jag hemma från skolan då, har ont i huvudet, men det är bättre än vad det var igår. Fast det blir ju inte så mke vila ändå, ska göra klart min religion idag, den måste vara inne senast imorron. Jag ska även göra lite mer på min scrapbooking, och jag måste verkligen ta fler bilder på en Andrea, Malin och Madde, gaah, hur ska jag hinna det? Och om jag hinner ska jag göra lite på min svenska med, men det är dessa två uppgifterna jag prioriterar i första hand, novellen går typ snabbt att skriva så det gör jag annars klart imorron.(y)
Nejj, nu ska jag sätta igång med religionen har mycket kvar att göra bara för klantiga jag skulle glömma lappen om vad som skulle vara med i bilen på flygplatens, good work annah;P

Puss

090527 - Hemma i Sverige=)

Hallååå bloggen=)

Igår kom jag hem från Italia<3 Det var helt underbart, fell in love with Rome =)<3<3
Får skriva mer om det i nästa inlägg, har inte tid att skriva så mke nu ska plugga lite och sen gå ut en runda med Astrideh hun. Kände bara för att skriva lite här, var ett tag sen ju.

Sitter här nu och försöker hitta på en egen religion, går faktiskt  helt okej(y)
Annars idag har jag varit helt död, har haft sån huvudvärk hela dagen att jag tror jag dör och fick inte åka hem från skolan för att det var sista chansen för att göra nationella i kemin och den skulle jag visst stanna kvar och göra efter skoltid. Låter väl super när man mår dåligt o allt? Ibland blir jag så arg...har ingen energi i hjärnan, men måste få ihop skolarbetrna nu med tanke på att betygen sätts på tisdag=S
Så får fortsätta med religionen nu=(

Pusss


090518 - ITALIEN (=

Åker till flygplatsen om en stund, here I come Italy (=
Hoppas ni får det bra här hemma i Sverige för jag ska ha det bäst=)
Hejdåhejdå
Pusss


090517 - Dansuppvisning (y)

Förlåt för dålig uppdatering. Har inte haft någon tid denna helgen till att blogga alls :S

Igår var jag inne i stan med mamma och införskaffade nya bikinis och shorts till Italien(= åker imorgon=D=D
Tack så mycket mamma(=
På kvällen åkte jag hem till min kusin som fyllde år tidigare i veckan och firade honom. GrattisGrattis.
Åkte sedan hem och kollade på Eurovision och helt ärligt tycker jag verkligen inte att Norges bidgrag var bra, han sjöng falskt enligt min mening.

Idag då var det dansuppvisning vilket var superkul(y) Hade tre föreställningar och tyckte att alla gick bra. Skulle lätt kunnat göra fler föreställningar. Hela dagen har jag varit och dansat då, så det har varit en händelserik dag men samtidigt händelselös, om ni fattar vad jag menar, haha.

Lägger in lite bilder från dagen med ;)



Catherine, Frida, Jag, Caroline, Matilda, Malin, Andrea, Alice


Jag och Andrea<3


Typ i början av vårt dansnummer (y)





Ahh, vill dans mer ;P<3

Nu kommer jag inte uppdater mer på typ lite mer än en vecka, för imorgon åker jag till Italien, så...
Hoppas ni får det bra här hemma i Sverige, så ses vi igen någon gång nästa vecka.
Puss

090514 - Har tråkigt

Hejsanhoppsan(=

Har så grymt tråkigt idag, men förhoppningsvis blir det väl nu när Andrea ska komma hit och öva på dansen till på söndag. 
 
Idag har det varit väldigt segt och tråkigt i skolan och blev ännu jobbigare då jag typ inte har haft någon rast alls. Kom till skolan och skulle då haft matte men det visade sig att vi skulle titta på de små när de gjorde playback och sen direkt när vi kom tillbaka till skolan hade jag hemkunskap, vilket för övrigt var roligt bakade rabarberpaj, vi gick över tiden där och fick därför enbart 10 minuters lunch, hann slänga i mig en matte för sen skulle jag och Astrid göra muntligt nationelltprov i engelska. Sista chansen för oss att göra det, imorgon åker hon till Stockholm och på måndag åker jag på semester så det fick bli idag. Direkt efter provet fick jag rusa till NO och sen typ fem minuters rast innan det var dags för spanska där jag skulle ha redovisning idag, och de två jag skulle redovisa med var inte där så ja, när lektionen var slut fick jag redovisa själv för läraren för att det var även där min sista chans att redovisa. Sen direkt till svenskan som väl blev dagens höjdpunkt, fick veta att jag fick MVG på mitt författarporträtt och att jag troligtvis kommer höja hela mitt betyg om jag gör min novell och bokrecensioner bra Är superduper glad över det. Det var mitt mål detta året att höja mig i svenskan så tjoohoo=D=D Fan nu kom jag på att jag skulle recenserat en bok i engelskan tills imorgon och den boken ligger i skåpte=S Bra jobbat Annah, bra jobbat!

Aja, nu ska jag väl gå o byta om.

Puss på er (=

Slänger in några bilder med ;P Fast de är inte så jätte nya, men endå;P 
Astrid, Anni, Malin, Annah - Älskar denna bilden (=


Andrea på stranden;P (Vill ha Sooommaaar<3)


Fötter ;P haha , Har någon konstig mani för fötter lr nge ;P Hette det mani Astrid?




090513

Hallåå(=

Då har man hamnat här framför datorn igen då sitter och har ett enormt viktigt samtal med Madde, som vanligt haha. Vi två är otroligt normala(y)

Annars idag hade vi redovisning i skolan om energi. Min grupp hade solenergi och det gick bra, tror jag i alla fall. Skolan tråkig som vanligt annars.
Kom hem hamnade framför datorn, hittade något ätbart tillslut och försökte sen att skriva på min novell men hade ingen fantasi, skrev bokrecension och snackade normalt med Maddew och snackade kärleksproblem med Annie. Kärlek är då inte lätt=/ Lyd mitt råd och bli inte kära.
När syster kom hem så kollade vi klart på Harry Potter och den flammande bägaren som vi började på igår och nu ska jag plugga på spanska eftersom jag har redovisning imorgon, ska prata om DH(Y)



En del av min och Maddes oherör viktiga och vettiga samtal ;P Höhö hoppas ni ser någotx)

Puss

Sju sanningar om mig

Hade lite tråkigt så kom jag på att jag tycker att det är kul o läsa sånt här om andra så tänkte göra det själv.
Så här kommer det sju sanningar om mig:

*Jag är fruktansvärt mörkrädd
*Jag har typ en del tvångstankar eller något, t.ex. att jag måste ringa på dörrklockan två gånger innan någon öppnar.
*Jag ÄLSKAR att sjunga
* Jag öppnar mig lätt för folk om de visar tillit och öppnar sig för mig
* Jag har väligt lätt för att gråta till filmer och musik
* Jag hatar egentligen att ha på mig jeans, är en klänningsmänniska
* Jag älskar att drömma mig bort till en annan värld

090513 - Maaaat

Hallowsan(=

Snacka om att jag är grymt hungrig, blev bara knäckebröd för mig i skolan idag då. O det händer ju inte alls ofta då eller ?;P Men idag känner jag mig extra hungrig och så kommer man hem och hittar... ja inget ätbart. Jo, visst hittar jag ätbar mat men inget som lockar. Tänkte att jag kunde varit supernyttig och äta pizza, men den hittar jag inte i frysen. Tänkte ta nudlar, men fanns ingen med kycklingsmak och då är det inte gott. Mackor är jag grymt trött på och om jag typ kokar pasta eller något nu, så kommer mamma/pappa tycka att jag var onödig som åt "så mycket" när jag ska äta mat igen om någon timma. Gosh, vad jag hatar matproblem. Är sjukligt hungrig, magen kurrar superdupermycket och jag hittar inget att äta. Hjälp!
Får väl gå och kolla i kylskåpet ännu en gång och se om det kommit dit något gott ;P Haha

Puss

<3

Vill ha dig vid min sida, Alltid   <3


Novell

Han såg på henne med sina intensiva gröna ögon. På ett helt annat sätt än han hade gjort förut. Hur kunde allt helt plötsligt kännas så bra bara för ett par gröna ögon tittar på en? Han var inte som de andra killarna som bröt ögonkontakten med henne, han vågade verkligen se på henne. Det förvånade henne, att han kunde se henne på ett sånt varmt sätt. Det var som om ingenting hade hänt, någonsin. Allt kändes så bra för en liten stund. De där gröna ögonen gjorde henne svag i hela kroppen. Leendet dök upp på hans läppar och hon fick en lust att kyssa honom, men hon lät bli. Det var som hans blick ändrade allt, hennes då, hennes nu och hennes framtid.

Haha, kommentera gärna vad ni tycker om den =P höhö, gör en liten Madde;P Kunde var en bra idé, gillar att få respons på det jag skriver.

Puss


090512

Hallåå =)

Är sjukt trött idag igen. Bör plugga eftersom vi ska ha redovisning i skolan i morgon, men är för trött för tillfället. Tar tag i det när syster kommer hem så att man har någon att öva på(y) Det är alltid bra det.

Annars har det inte hänt så mycket idag, hade nationelltprov i kemi imorse vilket gick åt helvete, jag är verkligen helt kass på kemi. Usch är bara glad att det är över.
Och i eftermiddags skulle hela skolan springa/gå fort. Jag och Astrid valde att powerwalka en bra bit, hon får inte springa på asfalt för något med hennes ben eller något. Så vi kunde inte springa för det var asfalt hela tiden och när d var en bit skog så gick folket framför en så seeegt. Aja men motion fick vi i alla fall, vi gick ju 5,4 km tror jag att det var =)
Så nu är man hemma då och tar det lite lugnt och nu kom sis hem så nu blir det plugg=)

Ha det super,
Puss



Ge mig sommar (=<3

090511

Hejj igen.

Nu kommer mer uppdatering hade jag tänkt. Har nu fikat klart o hamnat här igen, hehe! Bör egentligen leta mer fakta om typ solfångare o sån skit, men blogga är ju roligare(Y)

Så ja i lördags kom ju Anni hit och vi hade superduper trevligt as usal=) Vi kollade lite på Robinson och flummade lite. Höhö, låter som jag o Anni på högnivå;P Haha. Vi bakade kladdkaka och började helt plötsligt skratta åt någonting helt obetydligt som vi intre riktigt kommer ihåg i typ några minuer. Haha vi kunde inte titta på varandra förrän vi började skratta igen. Jaa, sånt liv har jag AnniPanni. Ni bör prova o skratta åt inget, det är kul=)  Sen kollade vi även på American Pie, den första jag såg, hehe. Och Anni åkte hem när vi båda kände att vi höll på somna =P Höhö och sen skulle jag ju upp "tidigt" för kusins konfa så d var ett mke bra beslut.  Tack för roligkväll<3



Sen hade jag förstås problem med att somna som vanligt=/ Hatar det, att ligga o vrida och vända på sig och inte veta vad man ska göra eller ta vägen, bara ligga där. Hata!
Haha, Malin: Hat! Vad är hat? haha, förlåt var tvungen ;P ("Internt skämt"eller någe)

Nu ska jag verligen sätta mig ner och hitta fakta om solfångare annars kommer Philip strypa mig imorgon och de vill jag ju inte, så kommer väl ett inlägg till lite senare.

Puss

090511 - En månad kvar

Förlåt för "dålig" uppdatering hade varken tid eller tillgång till datorn igår.

Var hos min kusin igår som hade konfirmerats. Grattis, eller vad man nu säger. Så befann mig där i några timmar och åt god mat och tårta=) Åkte sedan hem och bytte om för att sedan ta en promenad med Astrideh <3 Vi gick i skogen i nästan 3 timmar eller något. Haha, vi gick upp till typ nordens största sanddyn(Y) Trevligt trevligt. Och när vi satt där upp kom vi på att det är en månad exakt idag tills vi går ut i nian och att vi inte kommer gå i samma klass mer så då blev vi lite sentimentala oså=P Haha, jag o Astrid, vi är knäppa vi.
Kom sedan hem och satte mig vid tv och kollade på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Han där från Scrubs var lite små rolig. Hehe

Näjj nu ska jag fika, uppdaterar mer senare

Puss


090509 - Trött

Nu är jag hemma igen från loppisen och jag så trött. Gick upp halv sju imorse och har suttit ner max 10 minuter idag. Mina ben är helt döda + att jag spinnade igår så har träningsvärk i ben o rumpa. haha
Loppisen gick inte så jättebra, var inte så mke folk där och de tog typ inträder på 40 :-. Fick iaf sålt lite smycken och sandaler(Y). Och nu ska jag sova eller ngt i den stilen tills Anni ringer mig om typ en timma eller något. Ska hitta på något med henne ikväll, trevligt. Har alltid lika kul med den knasbollen<3 Hur ska jag klara mig utan henne på gymnasiet? Kommer inte funka ju=P
Annars idag har jag införskaffat mig ett par nya skor som jag bara älskar=)

Ha en finfin dag!






 

Älskar dig på avstånd  <3




090509 - Loppis=P

Tjohoo!

Nu åker jag om tio minuter till den där loppmarknaden jag pratade om igår. Ska förbereda nu i två timmar, hehe. Sen ska vi stå o sälja stuff fram till 3 lr jag iaf, andrea ska på konfirmation för Emelie klockan två så hon dissar mig ett tag=P 
Bloggar igen när jag kommer hem.

Ha en superdag=) 

090508 - Hemma

Nu är jag hemma igen och jag känner mig helt slut körd.
Gud, alltså, kom hem för en stund sedan från ett dubbelpass träning. Först körde jag och Dea 40 min core och direkt där på 55 min spinning. Jag är såå trött nu. Hej träningsvärk imorgon! Eller något sådant. Men det var faktsik riktigt kul, ingen besvikelse denna gången. Så sitter här nu, har precis duschat och satt på mig en stor pösig tröja, men är fortfarande varm. Jobbigt=P

Innan träningen var jag inne i stan med moder min. Skulle leta efter något att ha på mig på kusins konfirmation som sagt och hittade faktiskt det(A). Köpte en hög svart kjol, en svart body, en korallrosa/röd(?) body och tights. O imorgon ska jag in o köpa min älskade skor som jag har velat ha jättelänge och kanske en rosa hög kjol också, får se. Beror helt enkelt på om jag hinner, ska upp vid typ 6 imorgon då jag ska befinna mig på typ en loppmarknad klockan åtta.Ska hjälpa Andreas mamma att sälja saker från deras gamla affär, så där ska jag vara fram till två. Usch, hur ska jag orka detta?

Nu ska jag gå och göra pizza och sen ska jag krypa ner i min säng med en bra film hade jag tänkt, mysigt.
Hoppas ni får en bra fredagkväll(=

Kläderna jag köpte (Y)

090508

Hallow(=

I skolan har vi nu miljövecka, vilket verkligen är ganska tråkigt. Jobbar med energi och har hamnat i en helt okej grupp(Y) Vi har solenergi, mem fattar typ noll om det, men tills på måndag ska jag ha bankat in i mitt huvud att det är jätte intressant och jätte kul så att jag kanske kan ehm, lära mig något kanske. Ska jobba med det i tre dagar till nu,

Annars idag ska jag och Andrea träna core och spinning, haha vi kommer vara helt slutkörda när vi kommer hem, kommer nog inte orka röra mig. Men det ska iaf bli kul.
Och denna gången ska jag gå på ett riktigt core pass. Hoppas verkligen inte att det blir som det passet jag o Anni var på i höstas. Det var helt sjukt, inge jobbigt alls.
Sen händer inget mer speciellt, ska typ till stan o hitta något jag ska ha på mig på kusins konfirmation. Vet typ vad jag ska köpa, ni vet den klänningen som är på reklamen för Gina? Älskar den<3

Och fick precis svar på min huvudvärk, det åskar nu. Bajjjsa=(


När jag hör din lugna röst, smälter jag bort
När du ler det där underbara leendet, pirrar det i hela mig
När du råkar röra vid mig med din fina kropp, känns det som att jag ska spricka av lycka
När du ser på mig med dina vackra ögon, hoppas jag för en stund
Innan verkligheten hinner ikapp

090506 - Filmer

Hejsanhoppsan=)

Nu är Top model slut och jag är tillbaka framför datorn för att börja skriva på mitt arbet om Anorexia och Bulimi. Det är verkligen två hemska sjukdomar, mår själv dåligt av bara tanken på det.

Syster kom precis hem och hon hade med sig två filmer hem till mig som jag bad henne köpa: Pirates of the Caribbean, vid världens ände och Harry Potter och den flammande bägaren. Jag har blivit helt nördig när det kommer till dem filmerna. Älskar verkligen Johnny Depp, han är en så grymt bra skådespelare att det inte finns. Skulle egentligen hyrt den filmen, men den är aldrig inne, så jag köpte den istället. Och Harry Potter, jag har typ kommit in i värsta Harry Potter perioden, jag är helt fast i filmerna. Visst har jag gillat dem innan och så, men nu är jag typ nörd. Började att sis ville se Harry Potter filmerna innan den sjätte kommer på bio, så jag tänkte att jag kunde joina henne. Så blev jag fast, började även läsa böckerna och har redan läst ettan och tvåan på ca en vecka. Är jag inte helt otrolig? Haha. Vet inte vad som har hänt mig, men som sagt jag har blivit nörd =P Så ikväll blir det nog att jag lägger mig och tittar på Pirates of the Caribbean, måste ju vänta på sis med den andra.
Maliin, Robert Pattinson är ju med i filmen, haha.

Nu ska jag fortsätta med skolarbetet och må allmänt piss över att läsa om dessa sjuka sjukdomar.

090506

Hoola mi amigos!

För första gången på jättelänge har jag kunnat komma hem från skolan och ta det lugnt en stund. Sitter och kollar på Top model 6 nu. Älskar verkligen Top model.
Kände att idag kunde hinna med slapp och skolan med, så om en stund tänker jag göra lite hemkunskap, men nu ska jag bara ta det lugnt en stund. Känns skönt men väldigt ovanligt=P
Näjj, nu började det igen, men kommer kanske ett inlägg till senare(Y)

Tänkte att jag kunde slänga in en bild på bästaste <3

Malin, Anni, Astrid och Madde=)

090505 - Plugg

Helosan=P

Idag hade vi nationelltprov i matte, vilket faktiskt gick bättre än väntat(Y)
Förutom det så har dagen varit ganska lugn idag, men nu känns det som att jag har jätte mycket i skolan att göra som jag bara vill bli av med.
Så har planerat veckan nu som bara kommer att bestå utav plugg.
Idag ska jag då göra klart min parafras i bilden och göra klart bildanalysen till den, spanska, inlämning imorgon och svenska, ska ha muntlig redovisning om Jane Austen imorgon(Y)
Imorgon ska jag göra klar mina två arbeten i hemkunskapen, det ena om hinduismens matkultur och det andra om anorexi.
På torsags ska jag göra klart mina två bokrecensioner och till helgen ska jag ha läst ut min engelska bokrecension så att jag kan lämna in den på tisdag.
Rolig vecka eller hur? Särsklit denna dagen som jag känner att jag kommer stressa mig igenom. Toppen ju.

Ha d så bra (=

090504

Helloww(=

Idag har det varit en typ vanlig skoldag, förutom att vi har varit extra flum idag och typ inte gjort annat än att skratta.
Fråga mig inte vad vi skrattade åt, det blir ju liksom så att om man börjar skratta åt något så skrattar man åt allt annat också=P höhö. Idag hade vi fått vår vikarie för vår lärare som blev mamma i lördags, grattis(=

Nu är jag hemma igen med Astrideh<3=) Ska plugga matte inför det nationellaprovet imorron. Orkar verkligen inte matte, är det tråkigaste som finns. Sen ska jag även göra klart min argumenterande text om gener i NO, inte heller det roligaste precis=P Men dagens höjdpunkt blir ju att jag och Astrid ska baka kladdkaka =) Haha, yummi=D Vi ska äta oss tjocka =P höhö, just kidding x)

Näjj, nu ska vi baka/fika lr något i den stilen.
Hoppas ni får en roliig dag!(=

090503

Har riktigt tråkigt för tillfället, sitter här och gör författarporträtt. Riktigt tråååkigt. Men som tur är, är jag snart klar med det(=
INte får jag ta det lugnt resten av dagen för det inte, sen måste jag skriva klart en spanska uppsats och jah vad va nu det andra? Öhh, juste skriva klart en recension till svenskan. Hur ska jag överleva denna dagen. Är så himla skoltrött nu så det inte finns, mår illa av bara tanken på skolan=/ Som tur är, är det ju snart sommarlov(=
Så idag blir det bara plugg för min del, hade ju kunnat sola idag med om inte vädret hade svikit mig. Hade tänkt fixa brännan, men näjj.

Nu ska jag återgå till svenskan.

Hoppas ni får en mer händelserik och roligare dag än jag ;P


Bloggkväll=)=)

Guud vah det är svårt att veta vad man ska skriva om så här i början;P Kanske kan berätta lite om min extrtemt långa dag, haha.

Vaknade klockan tjugo i två i eftermiddags, jag är inte riktigt klok, men kom faktiskt inte hem förrens vid halv tre då jag Anni och Malin hade vart på Madison i Båstad. Tack för en superkväll girls<3
Klockan tjugo i två vaknade man då av att Astrid/Andrea (vet faktiskt inte vem som ringde först;P) ooch väckte mig. Harumph. Astrid skulle fråga mig om dagen som jag inte visste något alls om och Andrea skulle påminna mig om att vi skulle dansa, vilket jag inte kände mig på humör för alls. Trött som man vah och värk i knäna är ju inte dans det roligaste så... men masade dit mig ändå och höll på att dö av värme eftersom det var typ 25 grader varm ute. Snabbt hem efter träningen, äta, duscha och hem till Malin(= Så nu sitter vi här och allmänt gör inget alls, pratar lite och så. Själv känner jag att jag kan somna vilken sekund som helst, haha(Y)

Ska försöka socialisera mig med de andra nu(=

Någon bild ifrån kväll iaf ;P


Äntligen(=

Jaah, då har man äntligen gjort en blogg då(= Tänkte passa på nu när Anni och Malin sa att de tänkte ha en bloggkväll. Så nördiga vi är ;P haha
Så nu sitter vi hemma hos Malin och även Astrid och Tilda är här. Alla andra har då fått igång internet på sina datorer, alla förutom jag, suck. Så nu har jag snott Malins data en stund. Hon, Anni och Tilda sitter och tramsar med Annis kamera ;P höhö.

Ni får ursäkta min tillfälligt "jätte fina" design, men Astrid sitter just nu och typ redigerar en bild som jag ska ha som header.

Näjj, nu ska jag gå och ta lite bilder med mina små galningar<3
Kommer lite bilder senare, förhoppningsvis iaf(Y)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0