090789 - Mot storstaden

Idag ska jag och Andrea åka till Göteborg och shoppa.
She need some summerclothes, hon ska ju flytta till Bali om typ en månad, så det behövs.
Och snäll som jag är så ställer jag ju upp(A)
Nu måste jag skynda mig.
Bloggar när jag kommit hem igen

Pusspåer

090727 - Hemma från Värmland

Nu är jag hemma från Värmland och det har känts trist att inte kunnat blogga nu när jag har lite fler läsare x) Jag är ledsen för detta, vill ju inte tappa er. Men nu ska här bloggas igen(=

Berättar om min lilla trip till Värmland imorgon

Ska hem till Andrea och äta tårta eftersom hennes lillebror blir 12 idag. Grattis Samuel=)
Och sen ska jag på Harry Potter med älskade syster!!:)



Hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en bra kväll.


Pussochkram

Förresten, ni får gärna läsa och kommentera novellen här under(A)


Grattis till mig=)

Tjohoo, grattis till mig. Detta är mitt hundronde inlägg;P Haha, är det mycket eller lite tro?
Haha, men hundra inlägg i alla fall. Yey me(A)
Haha,
Nej nu ska jag återgå till att packa, vilket är det tråkigaste som finns, eller packa upp är nog tråkigare faktiskt;P haha
Tråkigt är det i alla fall. Gillar att skjuta upp sånt till sista minuten. Heja mig(Y)

Pusspuss

Hon som flög med egna vingar

Vet ni vad? Nu tänker jag vara snäll och lägga ut början på den novell jag skrev i våras=) Haha

Hon lutade sig mot den kalla tegelväggen och drog tre djupa andetag. Hjärtats hårda slag började sakta lugna ner sig. Svetten sipprade fram ur pannan på henne och hon torkade bort det med baksidan av sin hand.
    Den obehagliga känslan av osäkerhet flög på henne när hon återfick lugnet, men hon var fast besluten om vad hon skulle göra. Det var dags nu, allt skulle få ett slut, ingen skulle någonsin besväras av Josefine Nilsson igen. Aldrig! Några steg till och hon skulle stå på kanten av byggnadens tak, sen ytterligare ett steg till och hon skulle inte känna något igen. Hon tog ett steg framåt och tvekade. En gnagande känsla i bakhuvudet sa till henne att låta bli.
  Gör det inte! Det löser ingenting av att du hoppar. Vad tjänar du på att hoppa, Josefine?"
- Jag förtjänar inte att leva, skrek hon rakt ut och några fåglar lyfte ur trädkronan från trädet framför henne.
- Jag är helt jävla värdelös, ingen vill ha mig. Jag förstör bara allt hela jävla tiden, mumlade hon tyst till sig själv.
Än en gång skrek hon:
- Jag förtjänar inte att leva!
    Hon la märke till hur tårarna strömmade ner för hennes kinder och hela kroppen skakade som ett asplöv. Hon ville bli liten igen och få gråta ut i sin mammas famn. Känslan av att mamma kunde göra allt bra igen, men det var många år sedan hon kunde göra det.

090722 - Let the children remember the sun

Hejhopp!

Igår jobbad jag som sagt eftermiddagen, mycket att göra som jag trodde;P
Mindre kul var däremot när ett fyllo skulle handla diabetesglass av mig och den var slut och jag talade om det för honom och han fick värsta ryck på mig, sa åt oss (vi som jobbar där) att dra åt helvet att han hatade oss och att vi var dumma jävla idioter hela bunten. Ganska komiskt ändå om jag tänker efter. Men stackarn kunde knappt stå på benen.

När jag slutade kom Andrea in till stan och vi köpte sån där asiatisk mat i kinalådor;P Haha. Ser ju så kul och gott ut på film;P haha Och det var det med=)
Sen åkte vi hem till mig och satte oss i lekstugan och tittade på Prison Break<3 Och åt oss tjocka på mat, godis, chips, popcorn och läsk. Snacka tjocka vi kände oss sen;P haha

Idag har det inte hänt så mycket, kollat lite på Desperate Housewifes och bokat resa till Värmland. Åker imorgon och kommer hem på måndag. Ska bli kulkul=)

Nu ska jag läsa lite bloggar och så.

Bilder kommer senare, eftersom jag inte förstår ännu hur jag lägger över bilderna från kameran;P

Pusspåerälskadeläsare

090721 - I don´t care if I never see you again

Hallå!

Vi tittade klart på säsong två av Prison Break igår så nu har vi börjat med trean(= Älskaälskaälska
Och Andrea tänker stämma dem som skapat Prison Break för att det måste vara olagligt att avsluta en säsong så som säsong två gör;P haha
Och är det bara jag som tycker att Wentworth Miller är sjukligt snygg?(A)

<3

Idag blir en ganska tråkig dag för övrigt, ska åka in till stan snart och jobba=/
Men det blir nog ändå ganska mycket att göra idag eftersom vädret är typ stanväder här(=
Nu ska jag gå o ta något att äta, är vrålhungrig ju.

Ha en superdag=)

Pussar

090720 - Under ytan, skäms jag för mig själv

Hejsan alla glada, och alla andra för den delen!

Idag är jag sjukligt trött, förstår inte riktigt varför, eller kan bero på att jag somnade typ halv fem imorse eller något. Men sen sov jag faktiskt till tolv. Och neej, det händer aldrig mig inte;P

Andrea sov här igår och vi kollade lite på Prison Break inatt och när vi vaknade så satte vi på Prison Break, haha, andra gången jag ser den serien och den är fortfarande lika spännande. Älskar den<3
Nu ska vi cykla till Margits för att se om de har Marabou sommar och sen väntar Prison Break igen;P haha


<3

Hoppas ni har trevlig dag

Kramkram

Förresten, förlåt att det har blivit många bildlösa inlägg nu men kameran är på lagning och den jag fick låna vägrar ladda sig;P Men jag ska se till att den funkar=)

Nu ska vi ta bilder(=

Nu kom Dea så nu ska vi ut och ta lite bilder till min nya design(A)
Så den kommer nog upp imorgon eller något!!

Ha en trevlig kväll

Värmland

Nu är det bestämt att Andrea och jag åker till Värmland på onsdag morgon Hälsa på hennes farmor=) Ska bli kulkul.
I fyra dagar ska vi vara avstängda från civilisationen:S Ska bo i ett hus utan elektricitet typ. Läskigt, men ska nog bli riktigt skönt ändå. Kan behövas ibland=)

Hoppas ni har en bra dag=)

Pussen

Är trött på min design

Är trött på min design så tog bort den;P Vet att det är jättefint just nu men tänkte att jag kanske kunde övertala Andrea till att ta bilder med mig idag eller imorgon=)(A) Så ny design lovas mycket snart=)=)

Kärlek

090719 - I wait for a prince on a white horse to come and save me

Tjohoosan!

Nu har jag tråkigt vet inte vad jag ska göra...
Sitter här och lyssnar på musik och vet inte om jag kanske ska fortsätta på novellen jag började skriva igår=)
Kom faktsikt igång med en=) Yey me.

Idag kommer Andrea och hennes fader och bror hit och äter, tevligt trevligt=)

Pussochkramskumbanan

Jag har tråkigt

Jag har så fruktansvärt tråkigt just nu. Vet inte vad jag ska göra. Mamma vill att jag ska packa upp mina väskor men orkar inte. Funderar på att skriva typ en novell eller något mest jag väntar på att Andrea ska ringa mig!

Pussochkram

090718 - Hemma från Stockholm

Hallåå!!

Nu är jag hemma från Stockholm igen men vill tillbaka igen.
Som ni vet blev ju hela måndagen förstörd tackvare SJ, som vi numera älskar så mycket! Ironi.
På tisdagen gick vi upp tidigt och tåg tunnelbanan in till city, till gallerian där vi bestämde oss för att tillbringa dagen
eftersom det regnade ute. Det var kulkul. När vi kom inte till affären VILA så hade de en hel vägg med saker för bara 99 kronor, och VILA har ju väldigt många fina och dyra klänningar i vanliga fall och nu kostade de bara 99 kronor. Jag som älskar klänningar blev helt galen. För att citera Astrid: Nu fick Annah tvångstankar, du kommer inte lämna den här affären förrän du har en klänning va?
Haha, sant som det var sagt så gick jag inte därifrån utan min klänning=)=)=)
På kvällen begav vi oss till Skansken för att kolla på Allsång och jaa, där var jävligt knökat, 21 000 människor var där och kollade. Till en början med såg vi ingenting, men vi lyckades tränga oss fram=) Det var kulkul iaf!

Onsdagen var det bestämt att vi skulle till Grönan, men shoppa en stund innan. Hittade då en finfin klänning till and I love it. Även en fin polotröja  fick följa med hem. Vi bestämde oss för att gå och äta innan vi gick till Grönan, vilket var halvt om halvt idiotiskt av oss. Vi åt då på Pizza hut och det var mindre bra. Personalen sög och var assega och vetefan va de höll på med. Tog ett bra tag innan vi fick beställa och innan vi fick maten och innan vi fick notan. Ät inte på Pizza hut vid Hötorget gott folk! Men när vi satt där kom iaf Amir, ni vet bloggaren, han är ju lite...aaa...mulligare?....än han ser ut att vara på bloggen. Ops. Men då kom servitören direkt och han fick beställa med en gång och fick drickan med en gång. Bara för att han är känd bloggare!! Snällt snällt lixom.
Sen åkte vi till Grönan då och snacka där var mycket folk eller. Köerna var inte precis korta om man säger så. Långa som tusan var de.
När vi stod i kön till Lustiga huset kom en kille fram till mig. (Jag hade bandage på mitt ena knä eftersom mina knän gillar att jävlas med mig)
- Ursäkta mig, men har du brutit benet? (Pekar på knät)
- Nej, det har jag inte, har bara problem med knät.
- Jaha okej, jag förstår det
Smart fråga lixom har du brutit benet. Jaa, det är därför jag kan gå på benet och har bandage över knät. Smart tänkt ju.
Insane var inte så Insane som man kan tro. Jag skrek inte en enda gång, men den var fett rolig asså. Man hänger ju lite upp och ner och sånt men det var inget man kände av när man satt där, fettrolig var den iaf. Härligt och hänga upp och ner över vattnet iaf;P haha

Torsdagen tillbringade vi i Gamlastan. Hur mysigt som helst. Älskar verkligen Gamlastan<3 Och jag och Astrid hittade vårt Paradis där. Ben and Jerry´s hade enn glasscafé där(A) Typ hallelujah moment eller något. Aaaah! Hahah.
Sen åt vi på en mysig italiensk restaurang och bredvid vårat bord satt två personer och under hela vår måltid försökte vi komma underfund med vilket språk de pratade. Ibland snackade de svenska och det hörde man, men ibland lät det som tyska, danska,. norska och så pratade han flytande italienska med de som jobbade där. Snacka om förvirrande lixom.0o
På kvällen gick vi ut och åt i Solna med Astrids pappa på en Indisk restaurang. Gott var det=) Gick sedan hem och kollade på A bugs life, fatta man garva åt den filmen lixom;P;)

Igår, fredag, sista dagen i underbara Stockholm tillbringade vi på stan och shoppade. Införskaffade mig två nya tröjor. Nice=)=) Åt på Montis som har världens godaste kyckling foccaia(eller hur det nu stavas)! Åt även italiensk glass där.
Men nu måste jag bara berätta om en super gullig tjej på ett fik. Jag och Astrid hade bara 16 kronor löst och ville inte ta ut mer pengar (Om jag tar ut pengar måste jag sen handla upp hela) och det billigaste vi kunde hitta på det här fiket kostade 17:-;
- Har ni något som kostar 16 kronor här?
- Vad är det du vill ha?
- Jag vet inte riktigt...
- För jag kan ju ge er en liten rabatt om ni vill det.
- Det skulle vara jätte snällt
- Vad vill ni ha då?
- Ehh...vad får vi ta?
- NI kan få en Brownie med mjukglass om ni vill. Den är supergod. Kostar egentligen 35:- men ni kan få den ändå.
- Säker? Det skulle vara jätte snällt, verkligen.
- Jadå, men säg inget bara.

Hur gullig får man vara egentligen? Tack snälla du=)=)

Nejdu, nu ska jag gå in till min mormor och säga hej till henne!

Pusspåer

090713 - Jag o Astrid mindre än tre SJ

Jag säger bara det, Jag o Astrid mindre än tre SJ för att det är så 7kt gr8.
Skit tåget skulle gått 9.20 imorse och jo va tror ni? Det var typ en timme försent kom in 10.07 och det innebar att vi hade missat tåget som vi skulle åka med från Göteborg och "Jag är ledsen men jag delade precis ut den sista biljetten till x2000 tåget som går tolv, men ni kan ju alltid få plats på intercity tåget som går 12 det med, men då är ni framme vid fem"
Men gud vad snällt, vi skulle vart framme 13.50 men jaa nu var vi här tre timmar senare. TACK SJ!!!!
Sen var det ju komlikationer på tåget till Göteborg "Vi ursäktar med vi håller på att reparera ett tekniskt fel" Och utanför Göteborg typ vid Liseberg, "Vi ursäktar, men vi kommer att vara tvugna att stå still en stund för att stödbromsen brann upp"
Tacktacktack!
Väl framme: "Nu är vi framme vid Göteborg C och vi meddelar att vi är en timme försenade"
Nej men skojar dem? Är vi försenade? Nej, det är vi väl inte? Inte alls nej.
Och till råga på allt hade de inget kontaktutdrag på det andra tåget så ja, ni märkte själva resultatet av det!

Så jag och Astrid har:
*Snackat fjortisspråk, observera första meningen
*Varit allmänt facinerade av hur böjbara fingrar vi har
* Pratat minnen från våra fyra år på högstadiet
*Försökte spela kort, men kom enbart till att blanda leken
* Tittade på en halv film
*Åt
*Klagade och var allmänt argra!!!

Nu ska jag socialisera mig med Astrid!

PusspådetochscrewSJ

090712 - EN DAG!!!

Imorgon imorgon imorgon=) Tjohoo imorgon åker jag till Stockholm med Astrid=)=) Aaaah, va kul vi ska ha=)=)=)
Jag lääängtar, imorgon 9.20 går tåget mot Stockholm(: Jaaaa(=
Astrid, du svartpressade mig till att följa med;P haha

Aaaah(=

Idag har jag jobbat alldaylong, sen en snabbis till farmor som fyllde år idag=) Grattis till henne!

Nu packar jag och jag hatar att packa överalltannat. Blä på det!

Bloggar imorron från tåget, Astrid har med sig sin Laptop=)

Pusspåer(=

Jag är arg...

Jag är så arg på min kamera nu. Den har bestämt sig för att gå sönder. Linsen öppnar och stänger sig hela tiden och bilden är alldeles suddig. Och nu när jag ska till Stockholm och allt, då kan den ju inte bara lägga av ju=(=(
Skitkamera!!!

Between, är typ halvt bestämt att jag och Andrea åker till Värmland den 21 nu=) Skojjskojj, något annat att se framemot med=)

Godnatt

Nu ska jag och Andrea vara nyttiga=)

Nu ska jag och Andrea gå o kolla på Prison Break och äta exotiska frukter och bär(a) Känner mig nyttig, ni borde pröva på det(Y) haha


Yummi<3

Möllegård (a)

Nu åker jag till Möllegård för att köpa glass med mamma, pappa och Andrea=) Aah, hoppas de har hasselnöt=)=) Haha
Gott, gott, gott. Men tjockvarning på oss=) haha

090711 - Gamla bilder

Satt precis och kollade på lite gamla bilder här tillsammans med Andrea och fick därför lust att bjuda på några av dem ;P Så snäll är jag =)


Va pinsam jag är, så här såg jag ut dagligen för ett år sedan. Hade säkert
ännu mer smink än vad jag har på denna bilden. Fjortisvarning på mig;P


Fin spegel va?

Anni och jag. Vadå bleka som fan? Vah hemskt ju.
Emelie, Andrea och Jaag. Det var tider det. Det var vi tre alltid typ, nu är det
ju som det är med den saken.

Lite mindre bild, men men;P
Jag o Astrid i sexan ;P haha

Tilda, Jag, Malin, Frida, Astrid och Anni i våras=) Haha
'
Försök till en bra bild på Dea och mig ;P Var på Björn Gustavsson då=)

Älskar den bilden sååå mycket ;P

Maddes finfina gubbe=) Jag vet inte om det var mig eller henne hon målade av;P

Det får räcka;P Tycket bara det var allmänt kul det här ;P haha

<3

Du är min dröm, sa han och log
Jag vill vara din verklighet, svarade hon


Stockholm om två dagar=)=)=)

Tjohoosan!

Gaah, om två dagar bär det av till Stockholm med Astridsöt. Längtar asmycket. Vi ska ha fett skojj alltså=) fem dagar i huvudstaden blir det och ja på vårt lilla "schema" är shopping inplanerat dagligen typ;P haha. Yey us Astrid(a) Blir även en sväng till Skansen för att gå på allsång och en tripp till Grönan. Aaah, jag längtar!
Och smart som jag är så sitter jag här och bloggar/läser bloggar istället för att packa vilket är väldigt nödvändigt eftersom idag är sista dagen jag kan göra det;P Men vet inte riktigt vad jag vill ha med mig. Så jag bör nog tänka efter lite haha.

Pusspåer

090711 - Sooova

Hellosan=)

Igår var en trevlig kväll. Var ute o åt med syster, Hanna och Matilda på Harry´s, god mat och roligt folk=) Blev dock inte så mycket prat, men det kan man ju heller inte förvänta sig när det är första gången heller. Men vi ska typ träffas en gång till när jag kommer hem från Sthlm någongång och spela minigolf eller något. Kulkul. Tack för en trevlig kväll i alla fall=)

Idag har jag inga direkta planer för dagen, ska till Annie sen och hämta mina solglasögon och tröja som jag glömde där förra veckan;P Och om jag orkar så ska jag och Andrea ta lite bilder till min design och kanske till henne=) Ska bli skojj=)

Vi hörs sen(=

Pussochkramskumbanan


090710 - Nu åker jag till stan=)

Nu åker jag in till stan om typ 20 minuter för att möta upp syster och hennes kompis Hanna och hennes syster Matilda=)
Ska gå i samma klass som Matilda i höst så det var ju passande att våra systrar känner varandra och nu fixar de "dejter" till oss för att citera dem;P haha så det blir första gången jag träffar henne, ska bli spännande=)

Så vi hörs imorron=)

Pussochkram

Samtal mellan Annah och Läkerolsnubbe

Annah: Hej, har ni Läkerol här?
Läkerolsnubbe: Jaa
Annah: Okej, va bra, hur mycket kosar det?
Läkerolsnubbe: 355 kronor
Annah: Öh, okej....
Läkerolsnubbe: Nej jag skojar bara. De står bakom dig och kostar 10:-
Jag tar en ask
Läkerolsnubbe: Du vet väl att mint hjälper bättre om du har ont i halsen va?
Annah: Ja, fast det här blir jätte bra
Läkerolsnubbe: Men jag lovar mint är bättre.
Annah: Jaha, men nejtack
Läkerolsnubbe: Det tar död på bacillerna lättare. Mint är bättre jag lovar.
Annah: Aja, men jag tar den här.
Läkerolsnubbe: Okej, men mint är bättre.

Hur envis får man vara eller ? haha


Saknar er<3<3


090710 - Waiting for someone to realese me

Hejsan=)

Kom hem från jobbet för en stund sedan och sitter nu här och äter Marabou sommar (<3) och kollar trailern till Harry Potter och halvblodsprinsen, får hoppas att den kommer vara lika bra som boken var=) Nördig jag känner mig! Gaah jag längtar tills den kommer på bio nästa vecka, måste bara se den=)=)

Nu ska jag gå och läsa Twilight (känner verkligen att jag börjar läsa mycket fantasy numera;P) och lyssna på lite musik.


(Y)

Puss på det

090709 - I can almost see it, that dream I´m dreamin´

Hello=)

Sitter hemma hos Astrid nu nu och planerar vår lilla tripp till Stockholm=) Vi åker om fyra dagar nu, tjohoo=) Ska bli superduper kul(A) Längtar tills dess=) Haha.
Men nu står det still i vår planering, har planerat en dag , grattis till oss=)

Får fortsätta med det nu, för jag måste åka om en halvtimmme eftersom jag ska jobba snart=)

Pussochkram

Andrea bästavän<3

Okej, måste bara säga det, är ju inte riktigt bestämt än, men om två dagar.

Hur ska jag stå ut utan dig Andrea? Mitt liv kommer fan gå under, du gör mitt liv lite roligare. Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag och jag vet inte vem jag kommer va utan dig.
Och Andrea, gråt inte nu, för nu ska vi ha roligt tillsammans resten av sommarn och inte tänka på detta och så får ju vi självklart hälsa på Varandra.
Andrea, vad ska jag ta mig till utan dig?
Fan, nu kommer jag börja gråta, jag vill inte tänka på det. Men 4,5 halvt år tillsammans sätter sina spår. Vi har varit med om så jävla mycket tillsammans ju, både roligt och en del tråkiga saker, men grejen att vi upplevt dem tillsammans och att vi funnits där för varandra när den andra har/haft det tufft. Och så kommer det ju alltid vara, hoppas jag ju.
Vi ska fan förverkliga våra drömmar tillsammans.
Gud, mitt liv kommer gå under=(

Vår älskade bild på våra ben;P Haha beroende ;P

Hihi, hur små är vi inte? Det är då vi spelade in den där roliga filmen som vi
inte hittar. Fan va kul vi hade =) (Observera, inget smink;P)

Och den bilden minns jag att vi tyckte var asbra ;P haha fortfarande små,
är två år sedan nu;P

Vi i höstas, vadå lite bitchigare och lite mer smink? ;P haha

Och den allra senaste bilden på oss =)

090708 - Håller på o bli sjuk=/

Hej alla överpositiva människor ;P

Håller på o bli sjuk, har inte tid o bli det nu ju, särskilt inte nu när jag ska till Stockholm med Astrid om fem dagara=)
Läängtar=)=)
Har typ knarkat Läkerol och varm choklad hela dagen;P (Kommer en sak om det sen ;P)

Igår jobbade jag då hela dagen och sen åkte jag och Andrea ner till Båstad för att titta lite på Rixfm festival. Annie skulle vi träffa där nere och det visade sig att hon var med Malin oxå. Det var skojjigt=) Sen satt jag och Dea och Annie vid vattnet, åt glass och pratade. Skojj det med =) Tack för en rolig kväll=)<3


På tåget =)

Kim, tror jag han heter?;P


Velvet var där=)

Måns, visst är han snygg =)(a)

Måns igen =)=)

Arash

EMD

Malin och Annie=)<3

Andrea (ville inte vara med på bild) och Annie=)<3

Idag har det varit jobb och shopping på stan med Andrea, hittade en finfin tröja på Gina tricot, och juste igår hittade jag ett par supersöta ballerinaskor på Indiska=) Happy face=) (lägger upp bild sen=)
Nu ska jag och Andrea kolla på Prison Break (aaah, Wentworth Miller=)=)=)<3, snygg, snygg, snygg;P).

Puss på det =)





Hur länge till ska jag behöva älska dig på avstånd? Jag vet inte hur länge till jag kommer stå ut...




090707 - I dream of a place where nothing is harder then it seems

Nu åker jag till jobbet=) Kommer hem vid sex någon gång och sen åker jag till Båstad med Andrea och kanske Annie och kollar på Rixfm festival. Ska bli kulkul.
Nu måste jag klä på mig och cykla för bussen går om tio minuter.

Puss på er=)

090706 - Lovar ny design snart

Hejdär=)

Igår var jag på Madison då med bästaste Andrea=) Var skojjigt, mycket folk oså. (Mer än sist Anni, du skulle vart med=) Visade sig oxå att min älskade syster och hennes kompis Emma var där eftersom det inte var något folk på 18, *suck*, haha.
Kom hem vid tre någon gång och var då helt slut, vaknade klockan halv ett och var tvungen att köra ut Andrea med nästan en gång eftersom jag skulle åka till jobbet;P

Och jag måste bara säga det här, det var ett par bögar som skulle köpa glass av mig idag och jag fick verkligen hålla mig för att inte knäcka mig. Bjuder därför nu på ett samtal till ifrån denna dagen.

Bög 1: Jag skulle vilja ha ice cream, två kulor, one with polkamint and one with päron
Annah: Okej, vill du ha det i våffla eller bägare?
Bög 1: I want a skål, ja en skål
Jag går och tar glassen och kommer tillbaka
Annah: Var det bra så?
Bög 1: Nej, min pojkvän ska också ha glass! Älskling, vad ska du ha för något?
Bög 2: Jag vill ha millon och choklad.
Annah: Melon, menar du?
Bög 1: Yes, det är vad han menar.
Annah: Våffla eller bägare!
Bög 2: Jag vill ha i ett rör.
Annah: Ett rör?
Bög 2: Eller vad heter det?
Bög 1: Sötnos, det heter rån.
När allt är klar:
Bög 1: Kom nu gubben.

Fatta jag typ knäckte mig;P Haha, det låter nog inte så roligt här med asså den ena pratade jätte bögigt och trodde typ han var as cool när han slängde in lite engelska ord här och var;P

Förlåt för att jag säger  bög!

Och juste, det kom fram en kille och bara:
Ge mig pengarna!! Nej, jag ska  bara ha snus! Haha, du skulle sätt dina ögon, haha

Kram

Samtal mellan Annah och Andrea

Annah: Jag gillar verkligen inte småkryp, de är så äckliga
Andrea: Jaa, fast egentligen, vi kan ju bara trampa ihjäl dem
Annah: Jaa, men asså det är så obehagligt när de kryper på en och så är de så fula
Andrea: Ja, det är sant
Annah: Nej, jag gillar inte typ spindlar och mal och sånt
Andrea: Nej inte sånt som flyger in i mitt rum, fast då hämnas jag och tar fram flugsmäcken
Annah: Jag med, fast då kan jag få lite dåligt samvete, de har kanske familj och sånt ju!
Andrea: Men usch vad hemskt, var du tvungen att säga så?

Haha, ja så normala är vi två;P

Pusspuss

090705

Hejsanhoppsan=)

I fredags var jag med Annie hos hennes kompis Robban, det var jättekul. Satt ute i trädgården länge och pratade och umgicks, sjöng även lite singstar!
Tack för en rolig kväll alla människor=)


Annie posar;P<3

Annie och jag=)

Igår var jag i staden med Andrea för att införskaffa kläder till ikväll, men det var bara jag som hittade något;P Blev en kjol och ett linne från Gina tricot och ett par finfina skor från Wedins=) Nu är jag super glad(a)

Fikade lite islatte på stan=)

Andrea=)<3

(klicka på bilderna så blir de större)

Ikväll är det Madisons som gäller för mig och Andrea!
Ska bli kulkul=)

Ha en superkväll=)

090703

Hello=)

Nu är jag hemma igen från jobbet!!

Ledsen att det inte blev något inlägg igår!
Igår tillbringade jag dagen med Andrea, var på Ankaret och köpte lite ingredienser till en efterrätt vi skulle göra för att vi skulle fira dels hennes födelsedag och dels för att jag kom in på gymnasiet=)=)
Vi skulle även köpa apelsiner till mamma och det tog ett tag innan vi hittade några, så pet noga båda är med att de ska se fräscht ut och inte ha fläckar på sig. Det var inte lätt och hitta det inte. Kul hade vi i alla fall när vi stod där;P
Vi gick även en lång runda i skogen, det var mysigt!
Och på kvällen åkte vi till Margits och köpte glass, gick ner till klipporna på stranden. Och lilla klumpiga jag halkade såklart på en sten! Haha.
Sen gick vi tillbaka till Margits eftersom jag lovade att jag skulle bjuda Andrea på en piggelin om hon tog i något äckligt oidentifierat ogräs. Haha, men det blev läsk istället och en liten runda runt sommarbyn=) Tillbaka hem där Desperate Housewifes väntade(y)
Tog jättte många bilder med mobilen igår, men elakt nog kan jag ju inte lägga över de till datorn, så det blir ett bildlöst inlägg=/

Ikväll ska jag iväg med Annie, ska bli kuligt!

Puss på er

090703 - Godnatt

Hejhej=)

Förlåt för dålig uppdatering under dagen!
Tillbringat den med Andrea och när jag väl haft chansen att sitta vid datorn har internet lagt av, som vanligt!
Tänkte att jag kunder lägga in ett inlägg nu när jag ändå sitter här och kollar busstider till imorron bitti. Ska jobba, börjar 10=/
Så blir inget inlägg förrän vid fyra-fem någon gång.
Nu ska jag sova, ska ju upp igen om ca 7 timmar så;)

Godnatt

Sängen väntar

Nu väntar sängen och Harry Potter filmerna på mig;P
Så nu går jag ut till "lekstugan" och har de skönt:)



Kände att det blev många inlägg idag, mengör väl inget som omväxling!?

Sovsött(=

090701 - Stranden med Anni=)<3

Hejsvejs=)

Nu är jag hemma igen efter en underbar dag på stranden med Anni=)
Hon kom hit då vid 12 någon gång och så gjorde jag lite mat, kyckling och pasta, och därefter bar det av till den underbara stranden=)
En liten promenad till Margits för glass och godis blev det. Även bad, sol och lite strandtennis. Skojjsigt=)
Vi blev typ helt galna och besatta när vi spelade tennisen ;P haha. Vi sa att vi skulle slå över 100 stycken och när vi väl hade gjort det blev båda så typ exalterade eller något och började fnissa och från typ 132 var vi plötsloigt på 129, 112, 179, haha allt blev så fel;P haha Kul var det i alla fal=) Får göra om det snart Anni=)<3


Anni äter något gott?^o)

Anni var lycklig efter att få köpt lite godis på Margits;)

Jag påväg från Margits(y)


On our way back home=/

Ego bild=)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, hjälpa mamma med mat typ=)

Kramis<3


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!

Herregud, shit, Oh my god!
Jag är så himla jävla glad nu=)
För vet ni vad?
Jag kom in på mitt förstahandsval på gymnasiet!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh=) Jag är superduperglad och nu kan inger förstöra min dag(==)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
Hahahaha, jag är glaaaad=)

Nu ska jag sätt på hög musik...

Nu ska jag sätta på göf musik och börja "laga" mat till mig och Anni!
Allt blir ju så mycket roligare när man har musik på=)

Puss på det=)

090701 - JULI!!??=S

Tjosaan!

Juli? Redan? Hjälp, snart är ju sommarn över=( Buhuu!

Aja, nu ska jag åka till Ankaret o köpa kyckling till mig och Annipanni som kommer hit nu vid tolv. Äter lite först och sen ska vi dra ner till stranden och sola och vädret tillåter.
Så jag har lite bråttom nu om jag ska hinna ta moppen till ankaret innan hon kommer;P
Men att blogga har man alltid tid med. Haha

Puss och kram


RSS 2.0